Kapusta biała
Rozpoczęcie sprzedaży: tydzień 8.
Cykl produkcji 35 – 55 dni.
Możliwość zaprawy Verimarkiem.
Kapusta czerwona
Rozpoczęcie sprzedaży: tydzień 8.
Cykl produkcji 35 – 55 dni
Kapusta włoska
Rozpoczęcie sprzedaży: tydzień 8.
Cykl produkcji 35 – 55 dni
Kapusta pekińska
Rozpoczęcie sprzedaży: tydzień 8.
Cykl produkcji 30 - 35 dni
Brokuł
Rozpoczęcie sprzedaży: tydzień 8.
Cykl produkcji 32 - 52 dni.
Możliwość zaprawy Verimarkiem.
Kalafior
Rozpoczęcie sprzedaży: tydzień 8.
Cykl produkcji 35 - 55 dni.
Możliwość zaprawy Verimarkiem.
Seler korzeniowy i naciowy (cięty)
Rozpoczęcie sprzedaży: tydzień 13.
Cykl produkcji 55 – 60 dni.
Kostka torfowa 4x4 cm 150 szt.
Pomidor gruntowy
Rozpoczęcie sprzedaży: tydzień 12.
Cykl produkcji 30 – 35 dni.
Papryka
Rozpoczęcie sprzedaży: tydzień 9.
Cykl produkcji 25 – 35 dni.
Sałata, cykoria, endywia
Rozpoczęcie sprzedaży: tydzień 5.
Cykl produkcji 14 - 30 dni.
Kostka torfowa 3,7 x 3,7 cm (176 szt.), 4 x 4 cm (150 szt.)